Personlige trenere

Rosita Janisionyte

Du står i sentrum, dine mål og dine behov er viktigst. Derfor vil jeg alltid inkludere deg i treningsplanleggingen, sammen skal vi finne øvelser som passer best for deg. 

Det er viktig for meg at du opplever mestring og lærer mest mulig om trening underveis. Min jobb er å gjøre deg selvstendig og trygg på trening.

Hva inneholder en pt time med meg?

Timen tilpasses dine behov, ditt nivå og det som trengs for å nå dine treningsmål. Du kan for eksempel få veiledning i hvordan sette sammen en god treningsøkt, gjennomgåelse av apparater, teknikksjekk, kartlegging av mål eller hjelp til å lage et treningsprogram.

Hvem passer jeg for?Jeg passer for deg som ønsker en varig livsstilsendring og mer overskudd i hverdagen. Jeg passer også for deg som har konkrete mål om å for eksempel gjennomføre et løp, bli sterkere, øke muskelmasse.

Kontakt meg på e-postTelefon: 412 86 210
 • Utdanning og kurs

  2018: Sertifisert personlig trener, Active Education

  2018-2021: Bachelorgrad idrettsvitenskap, med fordypning i fysisk aktivitet og helse

  2021-2023: Mastergrad idrettsvitenskap, med fordypning i treningsfysiologi (ferdig i juni)

  2022: Olympisk vektløfting (i regi av Sats)

  2022: Mental coach (AFPT)

  2022: Programdesign (AFPT)

 • Erfaring

  PT på SATS porselensfabrikken 2022-2023.

  Oslo BMW Marathon 2017.

  Midnightsun Marathon 2021.

  + noen halvmaraton distanser.

  4 plass bikinifitness debutant klasse i SandefjordOpen 2022.

  5 plass bikinifitness NM (+169).

 • Utdanning og kurs

  2016-2018: Bachelor i Idrettsvitenskap m/ fordypning i fysisk aktivitet og helse fra Universitetet i Sørøst-Norge (med hjertestarterkurs)

  2022- : Pågående Master i Idrettsvitenskap m/ fordypning i treningsfysiologi fra Universitetet i Sørøst-Norge. 

  2023: Grunnkurs i Førstehjelp

 • Erfaring

  12 år med styrketrening. Flere av disse brukt på styrkeløft, olympisk vektløfting, strongman, CrossFit og diverse utholdenhetstrening.

Vegard Strøm

Mitt mål som PT er at du skal bli så selvstendig at du ikke har behov for meg. Dette gjør vi gjennom tilpasset trening, fokus på mestring og læring.

Målet er at vi skal skape noe som er meningsfylt, givende, gir resultater, og at du lærer hva og hvorfor vi tar de ulike valgene, dette skaper trygghet. Mitt mål er dine mål, og jeg er derfor ikke bundet til bestemte metoder eller programmer.

 

Hvem passer jeg for?

Jeg passer for deg som er motivert for å jobbe målrettet mot bedre helse, utvikle styrken eller bygge muskler uansett nivå.

Kontakt meg på e-postTelefon: 930 17 783

Kontakt

Vi i Flex Trim & Mosjon ønsker alltid å høre fra deg. Enten du har spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker å vite mer om våre tjenester, er vi her for å hjelpe deg. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du får den beste opplevelsen hos oss.

Kontaktskjema