Ernæringstips for høytiden

Påske er høytid for snacks og god mat, så om du trenger noen spenstig tips til gode matvalg i påsken, sjekk tipsene våre her 👇🏼

1. Frokost: Påske smoothie bowl 🍲

Frosne bær (for eksempel blåbær, bringebær), en banan, gresk yoghurt eller plantebasert yoghurt, en skvett appelsinjuice eller mandelmelk, og topping som granola, hakkede nøtter, frisk frukt, og et dryss av chiafrø.
Hvordan flexe denne: Blend bærene, bananen, yoghurten, og væsken til en tykk og kremet smoothie. Hell blandingen i en skål og topp med din valgte topping.


2. Lunsj: Wrap med avokado og eggesalat 🌯

Hardkokte egg, avokado, sitronsaft, salt, pepper, litt dijonsennep, hakkede urter (som dill eller persille), og fullkorns wraps.
Hvordan flexe denne: Mos avokado og bland med hakket hardkokte egg, sitronsaft, dijonsennep, salt, pepper, og urter. Fordel blandingen på wraps og rull sammen for en rask og næringsrik lunsj.


3. Mellommåltid: Gulrot- og agurkstenger med hummus 🥕

Gulrøtter, agurk, og din favoritt hummus.
Hvordan flexe denne Skjær gulrøtter og agurk i stenger. Server med en side av hummus for et friskt og næringsrikt snack.


4. Middag: Grillet laks med sitron og urter 🐟

Laksefileter, sitron, olivenolje, hakkede friske urter (som dill, persille, eller timian), salt og pepper.
Hvordan flexe denne: Mariner laksefiletene i en blanding av olivenolje, sitronsaft, hakkede urter, salt, og pepper. Grill på middels varme til fisken er gjennomkokt, omtrent 4-5 minutter på hver side. Server med en side av dampede grønnsaker eller en frisk salat.


5. Kvelds: Cottage cheese med nøtter og honning

Cottage cheese, valgfrie nøtter (for eksempel valnøtter eller mandler), honning, og eventuelt noen friske bær.
Hvordan flexe denne: Legg en god porsjon cottage cheese i en bolle, strø over hakkede nøtter, og drypp litt honning over. For en ekstra frisk smak, legg til noen friske bær.

Ikke glem å kos deg; en sunn kropp og god helse skal ha variert kost og kos 🥰

HQFql75IYfBLY1Sa, zKcXo24fsYzRGH, BBxl306PTY, jWQ8fGACAZZpOV, XkCc1upgt3pwpYJD, oEyPJ3vR7IWAM, 1ibpScGmBiyvoH9, lONR7Wlv, BLlSy8Wms3cp, LXDK2OqpU3SB,