Våre treningssentre

Heistad

Heistad-senteret er et lyst og luftig treningssenter med store vinduer som slipper inn naturlig lys. Her kan du trene styrke og kondisjon, og delta på gruppetimer som yoga og pilates. 

Bryggeveien 2, 3941 PorsgrunnTelefon: 993 07 466

Nenset

Nenset-senteret har en mer intim atmosfære og er perfekt for de som ønsker en mer personlig treningserfaring. Her kan du trene på en rekke moderne treningsmaskiner og delta på spesialtilpassede treningsøkter med en personlig trener. Det er også en egen avdeling for funksjonshemmede, med tilpassede treningsøvelser og utstyr.

Leirvollen 1, 3736 Skien

Vallemyrene

Vi er glade for å kunngjøre at Flex Trim & Mosjon snart vil åpne dørene til vårt nye treningsanlegg på Vallemyrene i Porsgrunn! Vi har jobbet hardt for å skape et toppmoderne treningsmiljø som vil gi deg alt du trenger for å oppnå dine treningsmål og leve en sunn livsstil. Våre erfarne trenere og ansatte vil være der for å støtte deg på veien mot dine mål, og vårt brede utvalg av treningsutstyr vil gi deg allsidig trening som passer for alle nivåer og interesser. Med vårt vennlige og inkluderende miljø vil du føle deg som hjemme fra første stund. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Flex Trim & Mosjon Vallemyrene snart!

Kollskjeggvegen 1, 3917 Porsgrunn

Feset Bamble

Vi er glade for å kunngjøre at Flex Trim & Mosjon snart vil åpne dørene til vårt nye treningsanlegg på Feset i Bamble! Vi har jobbet hardt for å skape et toppmoderne treningsmiljø som vil gi deg alt du trenger for å oppnå dine treningsmål og leve en sunn livsstil. Våre erfarne trenere og ansatte vil være der for å støtte deg på veien mot dine mål, og vårt brede utvalg av treningsutstyr vil gi deg allsidig trening som passer for alle nivåer og interesser. Med vårt vennlige og inkluderende miljø vil du føle deg som hjemme fra første stund. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Flex Trim & Mosjon Feset snart!

Meikjærveien 2, 3960 Stathelle

Kontakt

Vi i Flex Trim & Mosjon ønsker alltid å høre fra deg. Enten du har spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker å vite mer om våre tjenester, er vi her for å hjelpe deg. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du får den beste opplevelsen hos oss.

Kontaktskjema

Bli medlem hos Flex.

Bli med i Flex Trim & Mosjon-familien og opplev en ny verden av helse og velvære! Som medlem vil du ha tilgang til vårt toppmoderne treningsanlegg, et bredt utvalg av gruppetimer, personlig trening og mye mer.