Tar du deg treningsfri i påska?

Trenemester Harepus skal få lov til å la markløftet vente til etter påske 🐣 Det er faktisk lov å ta en pust i bakken! Hvis du likevel ikke klarer å la være å trene så har vi 5 tips til enkle øvelser som ikke krever så mye utstyr 👇🏼

1. Kroppsvektøvelser 🔄
Utfør sett med push-ups, sit-ups, knebøy, og burpees. Disse øvelsene krever ingen utstyr og kan gjøres hvor som helst. For å øke intensiteten, prøv varianter som ett-bens knebøy, push-ups med klapp, eller sit-ups med vri.

2. Gå eller løp i trapper 😮‍💨
Finn et trappeløp enten inne i huset, utendørs, eller på en offentlig plass. Trappeintervaller er en effektiv måte å få opp pulsen på. Start med å gå raskt opp og ned trappen i flere minutter, og øk deretter intensiteten ved å løpe. For en ekstra utfordring, ta to trinn om gangen.

3. Bruk møbler som treningsutstyr 🪑
Stoløvelser: En stabil stol kan brukes til triceps dips, step-ups, eller som støtte for balanseøvelser. Pass på at stolen er sikret mot å gli.
Bordplank: Plasser hendene på kanten av et solid bord for å utføre planker eller push-ups med en annen vinkel.

4. Utendørs aktiviteter 🌲
Gå, jogge, eller sykle: Utforsk nærområdet ditt eller finn en rute i nærheten. Ikke bare er dette god trening, men frisk luft og nytt landskap gjør også underverker for humøret. 🏃‍♂️
Bruk naturlige elementer: Finn et uteområde eller skog der du kan bruke benker til step-ups, trestammer for balanseøvelser, eller strekninger for sprintintervaller.

5. Strekk og mediter 🧘🏻‍♀️
Ta deg tid til en rolig yoga- eller tøyningsøkt utendørs, hvis været tillater det. Bruk en matte eller et håndkle, og fokuser på øvelser som strekker ut store muskelgrupper. Legg til en meditasjonsøkt for å virkelig koble av og revitalisere både kropp og sinn.
Trenger du tips til meditasjon? Sjekk ut vår nabo Happy Yogi sine meditasjonstips her 👈🏼